Vrijwilliger bij az Vesalius

Jij kan een verschil maken

Zoek je een zinvol engagement en wil je je inzetten om het comfort en welzijn van onze patiënten te verbeteren? Dan ben jij misschien wel de vrijwilliger die we zoeken. Wil jij je aanmelden als vrijwilliger of ben je op zoek naar meer informatie? Via de knop “registreren als vrijwilliger” kan je je contactgegevens invullen. Wij nemen dan snel contact met je op.

Registreren als vrijwilliger

Draag jouw steentje bij

Vrijwilligerswerk biedt rechtstreekse ondersteuning aan de patiënt en zijn naasten en wordt dus niet ingezet om de taken van vaste medewerkers lichter te maken.

 

Elk engagement, groot of klein, kan een wereld van verschil betekenen. Dat bewijzen onze vrijwilligers elke dag. In az Vesalius werken we samen met verschillende vrijwilligersorganisaties zoals Present, het Huis Erika Thijs, Kom op tegen kanker, ...

Ook jij kan vrijwilliger worden

Vrijwilligers bieden een luisterend oor aan de patiënt en zijn naasten. Ze zijn sociaal, geduldig en hebben een positieve ingesteldheid. Als vrijwilliger ben je discreet en houd je je aan het beroepsgeheim.

 

Als vrijwilliger in ons ziekenhuis kom je terecht in een leuk team en jouw inzet wordt hier enorm gewaardeerd. Je krijgt een verzekering tegen ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid aan derden. Vrijwilligers krijgen geen vergoeding, ook niet voor eventuele reiskosten. Tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest zetten worden onze vrijwilligers letterlijk in de bloemetjes gezet. 

 

Wil jij vrijwilliger worden in az Vesalius of wil je meer informatie over onze vrijwilligerswerking? Klik dan op de knop “registreren als vrijwilliger” en vul je contactgegevens in, je hoort snel van ons.