Urgentiearts

Onbepaalde duur - Voltijds
Deel deze vacature:

Functie-inhoud

- u bent arts-specialist in de urgentiegeneeskunde of de acute geneeskunde
- u werkt graag in team
- u bent nauwkeurig, flexibel en stressbestendig
- u heeft een uitstekende kennis van het Nederlands. Als u zich vlot kan uitdrukken in het Frans is dat een pluspunt

Voorwaarden

Wij beschikken over een erkende MUG en een gespecialiseerde dienst spoedgevallen, diensten intensieve zorgen, heelkunde, inwendige geneeskunde, neonatologie, materniteit, geriatrie, revalidatie, een palliatieve eenheid, een chirurgisch en inwendig dagziekenhuis en een uitgebreide polikliniek.
Samen met het Jessa ziekenhuis in Hasselt en het Sint-Franciscus ziekenhuis in Heusden-Zolder vormen wij straks een ziekenhuisnetwerk om op een zo doelmatig mogelijke manier de zorg aan te bieden die de bevolking nodig heeft. Deze structurele samenwerking biedt de mogelijkheid om binnen ons zorggebied een breed pakket aan hoogkwalitatieve zorgactiviteiten uit te bouwen dat alle pathologieën omvat, met uitzondering van de zeer zeldzame aandoeningen.

Aanbod

az Vesalius is een regionaal ziekenhuis met campussen in Tongeren en Bilzen. Ons ziekenhuis heeft 326 erkende bedden en een doorverwijsgebied van meer dan 100.000 inwoners. Met meer dan 130 artsen en 800 personeelsleden maken wij dagelijks onze zorg met een menselijk gelaat waar. In az Vesalius staat de patiënt centraal en bieden wij kwaliteitsvolle zorg dichtbij huis.

Wij bieden u een uitdagende job op onze dienst spoedgevallen in een ziekenhuis waar zorg met een menselijk gelaat ook geldt voor de medewerkers. Wij besteden veel aandacht aan hun welbevinden, want enkel tevreden medewerkers kunnen warme en professionele zorg bieden aan onze patiënten.

Informatie

Voor meer informatie kan u terecht bij onze hoofdarts, dokter Alex Breugelmans, tel. 012 39 75 27.
 

Interesse in deze functie?

Vul dan ons sollicitatieformulier in en stuur uw gegevens door.

Solliciteer
Keer terug

Vragen

Heb je vragen over één van onze openstaande vacatures?

Neem dan contact met ons op.

Stel je vraag